• Home
  • Știri
  • Medicul Cornel Petreanu, anchetat în dosarul de şpagă de la Institutul „Marius Nasta”, a murit într-un accident suspect. Ce arată o cameră de supraveghere

Medicul Cornel Petreanu, anchetat în dosarul de şpagă de la Institutul „Marius Nasta”, a murit într-un accident suspect. Ce arată o cameră de supraveghere

accident doctor cornel petreanu filmat camera de supraveghere 862466

Accidentul ciudat în care a murit doctorul Cornel Petreanu, medicul anchetat în dosarul de şpagă de la Instiutul „Marius Nasta”, a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Accidentul în care doctorul Cornel Petreanu a murit s-a produs duminică dimineaţă, la ora 09.40, pe DN 1, în apropiere de Otopeni. Medicul anchetat în dosarul de şpagă de la Institutul „Marius Nasta” se afla la volanul unui autoturism când, la un moment dat, a intrat în plin în piciorul unui pod.

Momentul impactului a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în apropiere. Pe imagini se vede cum maşina condusă de doctorul Cornel Petreanu iese de pe carosabil şi se îndreaptă direct spre piciorul podului, fără ca şoferul să pună frână.

„La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 9:40, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

La fata locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului respectiv. A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului, în vederea activităților din competență.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situației de față de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov, potrivit antena3.ro.

Doctorul Cornel Petreanu a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma unor percheziţii, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Acasă la doctorul Petreanu, anchetatorii au găsit suma de 50.000 de euro.

În cazul doctorului Cornel Petreanu s-a instituit măsura sechestrului constând în indisponibilizarea bunurilor mobile sau imobile și poprirea sumelor aflate în conturile bancare, până la concurența sumelor de:

2.355.913 lei
74.943 euro
21.300 dolari
2.120 franci elvețieni
100 lire sterline.

Parteneri