• Home
  • Prima
  • Mesajul unui bărbat care a montat scena pentru mitingul PSD de la Iaşi 9 mai 2019

Mesajul unui bărbat care a montat scena pentru mitingul PSD de la Iaşi 9 mai 2019

antidragnea 1

În aprilie, Liviu Dragnea a fost primit în Moldova cu proteste de la care PSD-iştii au încercat să distragă atenţia cu o fanfară, pentru a acoperi huiduielile. Pentru mitingul de pe 9 mai, social-demicraţii au stabilit ca perimetrul din zona în care va fi montată scena să fie delimitat cu garduri metalice. Însă primele ostilităţi au apărut încă de la montarea scenei.

Unul dintre muncitorii care au montat scena pe care va urca liderul PSD Liviu Dragnea s-a pozat cu un tricou inscripţionat cu mesajul făcut celebru de plăcuţa suedeză de înmatriculare: „Muie PSD“. „Am venit în Piaţă, un coleg care monta scena mi-a cerut tricoul, NE VEDEM MÂINE, penalule”, a scris Mihai Druşcă pe Facebook.

În jur de 500 de autocare, dar şi o garnitură de tren, ar trebui să ajungă joi, 9 mai, în Iaşi, pentru a aduce oameni la mitingul organizat de PSD. Premierul Viorica Dăncilă nu va participa la eveniment. Până la acest moment, declarativ, toate filialele judeţene din Moldova au promis că vor aduce în jur de 100 de autocare cu participanţi. Cele mai multe sunt aşteptate din Bacău, de unde ar trebui să vină 150 de autocare şi o garnitură de tren, iar cele mai puţine din judeţul Vaslui. Estimările optimiste ale liderilor PSD sunt că, la miting, vor participa între 20.000 şi 25.000 de simpatizanţi. Forţe impresionante ale Poliţiei şi Jandarmilor ar urma să fie trimise la faţa locului, pentru a evita incidentele.

Citeste mai mult: adev.ro

Parteneri