AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Mihai Chirica: Daţi o lege a Educaţiei după cum doriţi să vă educaţi propriul copil şi după cum doriţi să vă trăiţi viaţa la pensie

 

Primarul Iaşiului Mihai Chirica le-a cerut profesorilor, dar şi celor din Ministerul Educaţiei, să dea o lege a Educaţiei care să se potrivească României şi peste o sută de ani, adăugând că de noi toţi depinde dacă un copil, prin educaţia oferită, ajunge preşedinte de ţară sau un infractor.

Potrivit news.ro, Mihai Chirica a declarat sâmbătă la Iaşi, la dezbaterea privind noile legi ale Educaţiei, la care a fost prezent şi ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, că este un moment istoric cel privind adoptarea unor noi legi ale Educaţiei şi că acesta nu trebuie ratat.

”Dacă ratăm şi acest moment atunci nu cred că mai avem un destin pe care să-l controlăm singuri”, consideră edilul ieşean, Mihai Chirica.

El le-a cerut profesorilor, dar şi reprezentanţilor Ministerului Educaţiei, să dea României o lege a Educaţiei care să se potrivească şi peste o sută de ani.

”Daţi o lege după cum doriţi să vă educaţi propriul copil şi după cum doriţi să vă trăiţi viaţa la pensie. Fiecare dintre dumneavoastră trebuie să trateze cu maximă responsabilitate nu doar viaţa la catedră, ci însăşi legea care va dirija viaţa dumneavoastră la catedră”, a precizat Chirica.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!