Mihai Chirica: Există vreo diferență între Ceaușescu și Dragnea? Ceaușescu a făcut și câteva lucruri bune

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, îl compară pe Liviu Dragnea cu Nicolae Ceaușescu, spunând că diferența dintre cei doi este că fostul dictator „a făcut și câteva lucruri bune”.
„Politica este mereu plină de surprize neplăcute și mai ales de colegi care și-au exersat temeinic arta de a trăda. Excluderea mea din PSD este doar un episod sinistru din filmul care prezintă un partid mare, dar care și-a pierdut busola, valorile și încrederea în oameni. Faptul că această degradare a partidului de guvernământ coincide cu acapararea formațiunii de către Liviu Dragnea și acoliții săi din Teleorman sunt convins că nu mai miră pe nimeni.
(…)A venit timpul ca adevărații social-democrați să înțeleagă fundătura spre care îndreaptă partidul actuala conducere a PSD și să accepte că România se poate schimba în bine doar dacă avem curajul să-i trimitem acolo unde le este locul pe cei care nu știu decât să ne mintă.
În final, aș vrea să vă întreb un lucru: există vreo diferență între Ceaușescu și Dragnea? Eu cred că da, există o diferență foarte mare. Ceaușescu a făcut și câteva lucruri bune…”, a scris Chirica pe Facebook.

Cristina Matei, AMPress