Miliardarii au sosit la Balc pentru vânătoarea organizată de Ion Ţiriac

Miliardarul Ion Țiriac si-a invitat prietenii, afaceristii putred de bogați ai Europei, la vânătoarea din judetul Bihor.
Joi seară, oaspeţii lui Ion Ţiriac au participat la o masă tradiţional românească, iar vânătoarea va începe în zori, vineri dimineaţă. Ca în fiecare an, la Balc ajung nume grele din strainatate. Afaceristi sau politicieni foarte bogati vor vâna mistreţii pe domeniul de peste 1.000 de hectare. Printre primii care au aterizat pe aeroportul din Oradea a fost Stefano Ricci, celebrul creator de modă italian. „Este o tradiție. Acum singura problemă este că îmbătrânim cu toții. De data acesta mi-am adus cei doi copii, cei doi fii ai mei. Trebuie să schimbăm generațiile”, a declarat Stefano Ricci, potrivit România TV.

Alţi invitaţi sunt directorul Indycar, Mark Miles, Wolfgang Porsche, moştenitorul celebrei companii auto cu acelaşi nume, Klaus Mangold, fost director Daimler, Robert Peugeot, deţinătorul pachetului majoritar al concernului cu acelaşi nume, Sandor Csanyi, preşedintele OTP Bank din Ungaria, Alfred Baumhauer, fabricant al produselor de lux Cartier, Dragoş Dobrescu, om de afaceri poreclit „miliardarul fără chip”, membru al aşa numitului „grup de la Monaco” etc.
Din cauza pestei porcine africane, masinile de lux care vor aduce miliardarii Europei pe domeniul de la Balc vor fi stropite la intrare cu solutie dezinfectantă. Luna trecută, un focar de pestă porcină africană a fost descoperit chiar în apropierea domeniului detinut de Ion Ţiriac.

Anul acesta, gonacii care vor scoate mistretii in bataia pustilor au fost recrutati din Balc, dar și din judetul Sălaj. Localnicii care au fost angajați în anii trecuți spun că primeau 50 de lei pe zi și cateva kilograme de carne de mistreț pentru acasă.
Miliardarii lui Tiriac au programate două partide de vanatoare vineri, iar sambata va avea loc o singură goană.
Anul trecut, la vanatoarea miliardarilor au fost ucisi peste 150 de mistreţi. Localnicii din Balc sunt obisnuiti cu partidele de vanatoare inca de pe vremea cand la ei in sat venea sa vaneze Nicolae Ceausescu.

Distribuie prietenilor

Citeste mai mult pe RTV.NET