• Home
  • Știri
  • Ministrul Apărării: ”Semnez foarte multe demisii din sistemul militar”

Ministrul Apărării: ”Semnez foarte multe demisii din sistemul militar”

dincu

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, aminteşte, la prezentarea bilanţului pentru primele şase luni de guvernare, că PSD este cel care a ”dus România în NATO”, relatează News.ro, citată de g4media.ro.

El anunţă că propune, spre dezbatere în interiorul Guvernului, mai multe proiecte de acte normative, care să ducă la creşterea veniturilor militarilor, dar şi a pensiilor militare. ”Cel mai trist moment al meu este, spre seară, când sunt obligat să semnez foarte multe demisii din sistemul militar, care sunt cauzate de condiţiile de viaţă, de condiţiile de mobilitate militară”, a afirmat Dîncu.

”Ca ministru al Apărării vreau să vă spun că am învăţat ce este solidaritatea şi echipa – dincolo de teoriile sociologice- în PSD, alături de dvs, am învăţat că fiecare dintre noi este doar un atom care are puţine şanse să schimbe ceva. De aceea azi când sărbătorim şase luni de efort guvernamental, Armata Română este n doliu: unul dintre cei mai buni paraşutişti ai României a plecat spre cer şi nu sa mai întors”, a spus Dîncu, propunând un moment de reculegere.

Ministrul a făcut referire la priorităţile asumare prin programul de guvernare, pentru MApN, arătând că totul a trebuit făcut ”altfel, mai repede, mai bine”, în contextul războiului din Ucraina.

Mai mult aici

Parteneri