AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ministrul de Interne despre asasinatul din Arad: „Niciodată în cei 30 de ani nu ne-am confruntat cu o astfel de situație”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, vineri, la Timişoara, că volumul de muncă este uriaş în cazul atentatului de la Arad şi că dispozitivul explozibil a fost montat în interiorul maşinii omului de afaceri Ioan Crişan, ceea ce arată un mod diferit de operare.

De asemenea, Bode a adăugat că ”Nu există crima perfectă”.

Ministrul de Interne a mai precizat că familia omului de afaceri este monitorizată de structurile MAI.

”Prin toate structurile noastre monitorizăm atent ce se întâmplă în proximitatea familiei Crişan, a zonei în care s-a întâmplat, în zona în care îşi desfăşura activitatea”, a declarat Bode, potrivit rtv.net.

„După 1989 au mai fost astfel de tentative în: Suceava, Neamț, București, unele au fost dejucate, în alte cazuri cei care au încercat să opereze în acest mod au sfârșit prin a se detona singuri. Niciodată în cei 30 de ani nu ne-am confruntat cu o astfel de situație”, a declarat Lucian Bode, vineri, într-o conferință de presă susținută la Timișoara.

Omul de afaeri arădean Ioan Crişan a murit, în 29 mai, după ce maşina în care se afla a explodat, la scurt timp după ce a plecat de pe loc. Anchetatorii au stabilit că în autoturism a fost plasată o bombă, fiind deschis dosar penal de omor cu premeditare.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!