Ministrul de Interne, vizită de lucru pe Litoral!

Startul minivacanței de 1 mai a fost dat! Sâmbătă, Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a mers să inspecteze plajele de pe Litoral.
„Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-a deplasat în județul Constanța unde a avut o ședință operativă de evaluare a gradului de pregătire a efectivelor MAI pentru minivacanța de 1 mai și pentru sezonul estival. Oficialul MAI a fost însoțit de secretarul de stat colonel Gheorghe Nucu Marin și de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat”, arată un comunicat al MAI.
„ Minivacanța de 1 Mai trebuie gestionată cu mare atenție din punct de vedere al ordinii publice, siguranței rutiere și intervenției în situații de urgență. Litoralul românesc va fi asigurat în vacanța de 1 Mai de aproximativ 800 de forțe ale MAI”, susține ministrul, potrivit comunicatului citat.
În jurul prânzului, Carmen Dan a ajuns în staţiunea Mamaia, unde după verificarea plajelor a răspuns întrebărilor jurnaliştilor legate de demisia Vioricăi Dănicilă.
„Domnul preşedinte a avut o supărare şi toată lumea a constatat. Vă asigur că premierul, dar şi Guvernul – care au ca obiectiv să pună în aplicare programul de guvernare, cu orice risc – au avut întotdeauna deschidere şi şi-au dorit o comunicare şi o colaborare cu Administraţia Prezidenţială, o colaborare interinstituţională. Nu cred că ar trebui să uitam lucrul acesta”, a declarat Dan.
De asemenea, ministrul a subliniat că prim-ministrul Viorica Dăncilă nu ar trebui să demisioneze.

Cristina Matei, AMPress

Foto – Click