• Home
  • Prima
  • Ministrul Energiei: România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți/ Premierul a dispus controale la staţiile de alimentare

Ministrul Energiei: România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți/ Premierul a dispus controale la staţiile de alimentare

coada buzau

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă că „România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării”.

„Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică și să stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI!”, a scris ministrul Energiei, miercuri seara, pe pagina de facebook.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a spus că „nu există motive reale pentru creşteri accelerate de preţuri in România”.

„Ţara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant. Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”, a declarat Cărbunaru.

AMPress

Foto –  Ciprian Sterian

Parteneri