Ministrul Justiției cere verificări, în urma permisiei primite de Dragnea

Ministrul Justitiei, Ana Birchall cere verificări la Penitenciarul București-Rahova, în urma permisiei de o zi primită de Liviu Dragnea.

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la modalitatea de acordare a unei recompense cu permisiunea de ieșire din penitenciar pentru o durată de 24 de ore, la solicitarea ministrului justiției, Ana Birchall, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor a dispus efectuarea în regim de urgență a verificărilor care se impun la Penitenciarul București-Rahova.
Ministrul justiției va fi informat privind rezultatele verificărilor și a măsurilor legale care se impun”, arată un comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

Fostul lider al PSD a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Distribuie prietenilor

Liviu Dragnea mai este urmărit penal în dosarul „Tel Drum” pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene.

D.Dumitru, AMPress