Ministrul Prună îl dă în judecată pe fostul premier Ponta, pentru afirmații calomnioase

Disputa, fără eleganțe, dintre fostul premier Ponta și ministrul Justiției Prună a ajuns la faza dării în judecată. Prună anunță că nu-l mai iartă pe acest  ”rebut intelectual” și trebuie să probeze în instanță afirmațiile pe care le face.

„Un tip pe nume VV Ponta mă face stalinistă. Din nou, a suta oară. Mai bate câmpii și cum că aș fi membru ISIS. Am predat filosofie politică, nu voi zăbovi: l-aș fi pus să repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem însă în alt joc și el e (încă) în politica mare. Îl anunț public — ca avocat intrat pe bune în profesie — că pentru toate calomniile îl voi invita de azi înainte să probeze în instanță astfel de afirmații. Poate își ia un avocat neintrat pe ușa din dos în barou, că argumentele formulate de unul singur nu conving oameni raționali, care au silogismul acasă și care cunosc rigorile legii. Pe cei mulți, scârbiți de cum sunteți reprezentați, de aici și de aiurea de prin exilul global, vă invit la reflecție: nu cumva merităm mai mult decât un rebut intelectual de acest tip?! Hai să dăm delete, putem, e o chestie utilitaristă (pt VV Ponta, asta e o chestie legată de număr, vă explic gratis)”, a scris Raluca Prună pe Facebook.
Joi, într-o postare pe aceeași rețea de socializare, Victor Ponta a propus „un Memorial al Crimelor Securității și Stalinismului (plus Băsismului) în România” cu încăperi care să poarte numele „Monica Macovei” și „Raluca Prună”.