• Home
  • Prima
  • Mister în zona controlată de Lia Olguța și Manda: Comună semipustie din Dolj, vizitată de 700 de turişti electorali în ziua alegerilor

Mister în zona controlată de Lia Olguța și Manda: Comună semipustie din Dolj, vizitată de 700 de turişti electorali în ziua alegerilor

comuna din dolj 1

Deşi nu este nicidecum un judeţ căutat de vizitatori, Doljul a reuşit să devanseze la numărul de alegători pe liste suplimentare zone cu tradiţie. Este pe locul 8 la nivel de ţară, după Capitală şi judeţe precum Brașov, Prahova sau Cluj şi înainte de Maramureş sau Bihor. Într-o comună din Dolj, au ajuns duminică în vizită şi au votat pe liste speciale 700 de oameni. Am fost şi noi să aflăm ce i-a atras în aceste locuri şi cum îşi explică sătenii afluxul mare de turişti.

Comuna Predeşti, judeţul Dolj. Câţiva oameni grăbesc pasul spre casă. Frigul şi ploile din ultimele zile au golit uliţele. De jur împrejur, pustiu. Cu toate acestea, în ziua alegerilor, localitatea a fost cel mai atractiv punct turistic din judeţ.

Cristina Oprea, jurnalist Digi24: Deşi pare greu de crezut, această localitate a fost vizitată ieri de aproape 700 de oameni. Cu toţii au votat pe liste suplimentare şi au plasat comuna Predeşti pe prima poziţie în judeşul Dolj, în acest clasament.

Oamenii nu ştiu cine sunt vizitatorii de o zi şi nici că au mai văzut vreodată picior de turist pe la ei prin comună.

Reprezentanţii primăriei spun că şi la europarlamentare a fost aceeaşi situaţie.

696 de persoane din afara localităţii au votat ieri în comuna Predeşti, în timp ce pe listele permanente, şi-au exprimat opţiunea de vot 798 de cetăţeni.

Și în alte localități din Dolj s-au năpustit duminică ”turiști” enigmatici care au votat și apoi au dispărut.

Sursa DIGI 24.ro

Parteneri