• Home
  • Prima
  • Miting de revoltă şi mâhnire în Bucureşti

Miting de revoltă şi mâhnire în Bucureşti

protest impotriva guvernului 1

Circa 1000 de oameni s-au adunat sâmbătă seara în Piața Victoriei, exprimându-și revolta pentru modul greu de imaginat într-o țară a Uniunii Europene în care funcționează protecția elementară a vieții cetățeanului, a vieții copiilor noștri. Gestionarea criminală a cazului de la Caracal a scos din nou bucureștenii în stradă. S-a scandat din nou împotriva statului corupt, a ”Ciumei Roșii”, iar protestatarii au cerut demisia nu a câtorva șefi din poliție și administrația locală, ci a întregului guvern.

Protestatarii s-au deplasat în marș în fața Ministerului de Interne, unde numărul lor a fost aproximat la peste 5000 de oameni. Scandările au fost aceleași, iar declarațiile date jurnaliștilor arată îngrijorarea pentru soarta copiilor noștri, fiindcă oricare poate ajunge pe mâna unor structuri mafiote. Gheorghe Dincă poate fi doar un pion din mafia traficului de carne vie, mafie prosperă în România, cu strânse legături în lumea poliției și politicii.

Corupția ucide, corupția violează, pare a fi sinteza înscrisurilor și scandărilor din fața Guvernului și din fața Ministerului de Interne. Manifestări similare au avut loc și în alte orașe din țară.

Aurelia Apostol, AMPress

Parteneri