Mitingurile vor fi doar pe câmpie. Aprobare pentru – ”Jos Guvernul!”

 

Schimbări revoluționare de azi. Dacă vrei să protestezi, cere voie. Vrei să strigi ”Jos Dragnea!”, spre exemplu, lasă-ți din timp buletinul și datele personale la primărie, adu certificat medical că nu ești damblagiu și o probă de sânge din care să rezulte că n-ai fumat droguri și pentru a fi recunoscut dacă te bat jandarmii, în confruntarea cu amprenta de pe caldarâm.

Vrei să te exprimi democratic, de acord, că doar suntem europeni, cioclopedici, ne curge prin vene revoluția, iar democrația s-a născut pe malurile susurătoare ale gârlei Dâmbovița.

Distribuie prietenilor

Guvernul Dăncilă, a se citi Dragnea, că toate încep ca naiba în buletin, tot cu consoana D, a emis o Ordonanță de Viteză sau de Urgență, că nu poți să știi care-i mai iute, să mulțumească Europa și lacul cu gondole al Veneției,  reunit în Comisia cu același nume. Ordonanța lămurește tot.

Noile  gândiri stabilesc că nu mai poți protesta fără să anunți și să ceri voie de la cârmuire. O comisie condusă de ministrul Culturii și supervizată de Codrin Ștefănescu va analiza gramatical textele scrijelite pe pancarte, spre a vedea dacă D onomastic  nu e scris cumva cu d mic. Și dacă e și dacă nu e, se taie. În plus, Piața Victoriei, fiind obiectiv de interes național, strategic și militarizat, nu mai îngăduie mitinguri. Nu sunt permise, de aici înainte, reuniuni mai mari de două persoane: premierul și una bucată jandarm păzitor, Dăncilă și Dragnea, Dragnea și Tăriceanu, păzindu-se reciproc.

Piața Victoriei, ca și Piața Parlamentului, piețele unde își au birourile doamna Olguța sau doamna Carmen, nu mai sunt solubile la mitinguri, proteste, revoluții. Toate reuniunile vor fi aprobate în câmpie, la o distanță care să protejeze urechile patriotice ale demnitarilor care-s concentrați pe binele național.

Mitingurile, avându-l la origine pe ungurul Soros, american și evreu, vor fi monitorizate de consilierii președintelui coaliției majoritate și incriminate, din oră în oră, printr-un text mobilizator citit cu voce tare de o fată cu aspect revoluționar la toate televiziunile. Televiziunile care nu-l citesc cu intonația respectuoasă  cuvenită vor fi închise.

Iată ce a înțeles un contrarevoluționar notoriu din textul luminos al OUG.

Pentru luare la cunoștință,

Lucian Avramescu