Motivul întâlnirii dintre Dragnea și ambasadorul SUA în România

 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut miercuri, o întrevedere cu Hans Klemm, ambasadorul SUA în România.

„Principalul subiect de discuţie a vizat consolidarea Parteneriatului Strategic, care reprezintă o prioritate a agendei de politică externă a României. În acest sens, au fost menţionate progresele înregistrate pe linia cooperării bilaterale pe componenta de securitate, precum şi interesul deosebit pentru dezvoltarea dimensiunii economice”, arată un comunicat al Camerei Deputaților.

Distribuie prietenilor

”Dincolo de dimensiunea apărării şi securităţii regionale, care a reprezentat şi continuă să reprezinte pilonul de bază al Parteneriatului Strategic, interacţiunile bilaterale acoperă o zonă extrem de vastă de domenii. În prezent, se acordă o atenţie prioritară consolidării dimensiunii economice a acestuia. Astfel de întâlniri sunt extrem de benefice, în special în perspectiva vizitei din septembrie a Secretarului pentru Energie, Richard Perry, care va participa la Summit-ul Celor Trei Mări”, a declarat Dragnea, conform comunicatului citat.

AMPress