• Home
  • Știri
  • Motreanu (PNL): Domnul Ciolacu este într-o mare eroare. „Nu există o colaborare între PSD și PNL, dar nici nu există conflict”

Motreanu (PNL): Domnul Ciolacu este într-o mare eroare. „Nu există o colaborare între PSD și PNL, dar nici nu există conflict”

Dan Motreanu 650x371 1

Prim-vicepreşedintele PNL Dan Motreanu afirmă că liderul PSD, Marcel Ciolacu, ”este într-o mare eroare când spune că există un conflict între PNL şi PSD la nivelul judeţului Giurgiu”. Motreanu afirmă că, deşi nu vrea să semneze un protocol local de colaborare, susţine orice proiect al PSD care duce la dezvoltarea judeţului.

”Domnul Ciolacu este într-o mare eroare cand spune că există un conflict între PNL şi PSD la nivelul judeţului Giurgiu. Pur si simplu nu am dorit să semnez un protocol local cu PSD, dar mi-am afirmat întotdeauna sprijinul pentru orice proiect al lor care are în vedere dezvoltarea judeţului”, a transmis prim-vicepreşedintele PNL Dan Motreanu, ca reacţie la ultimele declaraţii ale liderului PSD, potrivit hotnews.ro.

Motreanu explică faptul că nu există o colaborare între cele două partide, dar nici nu există conflict.

”Eu nu am niciun conflict cu domnul Mina şi, după cum aţi văzut, domnul Mina a scris în postarea sa despre miniştrii PNL, nu despre mine, şi încă cred sincer că a facut-o cu aprobarea conducerii centrale”, a mai afirmat Dan Motreanu.

Acesta susţine că Marcel Ciolacu ”este într-o mare eroare şi cu privire la numărul primarilor care s-au reîntors în PNL Giurgiu la alegerile locale din 2020”.

Mai mult aici

Parteneri