• Home
  • Știri
  • Năstase: Fermierilor li s-a oferit un țap ispășitor, care e Daea, dar problema nu este la Ministerul Agriculturii

Năstase: Fermierilor li s-a oferit un țap ispășitor, care e Daea, dar problema nu este la Ministerul Agriculturii

nastase 4

Adrian Năstase, fost premier, consideră că ministrul Petre Daea este „țapul ispășitor” care le-a fost „oferit” fermierilor, „dar problema nu este la Ministerul Agriculturii”, transmite Stiripesurse.ro, potrivit b1tv.ro.

Fostul lider PSD susține că Petre Daea „are dreptate că nu el trebuia să se ocupe de problemele astea”.

„Eu vreau să vă spun că, după părerea mea, și nu cred că mă înșel, problema asta cu cerealele din Ucraina nu este o problemă agricolă, ci este o problemă politică. Discutăm degeaba cu dl Daea, care are dreptate că nu el trebuia să se ocupe de problemele astea. Noi în mod normal ar fi trebuit să avem în cadrul Guvernului și o componentă de comerț internațional. Chestiunile acestea pot fi rezolvate doar la nivelul Bruxelles-ului.

Fermierilor li s-a oferit un țap ispășitor, care e Daea, dar problema nu este la Ministerul Agriculturii. Problema, fiind politică, nu poate fi rezolvată decât într-un context general, la Bruxelles, și până la urmă va fi nevoie de o acțiune acolo, care să aducă niște compensări pentru fermieri, să stabilească o anumită interdicție pe o anumită perioadă”, a declarat Adrian Năstase, joi seară, la Antena 3.

Parteneri