• Home
  • Prima
  • Nicușor Dan: Îi mulțumesc lui Orban pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei

Nicușor Dan: Îi mulțumesc lui Orban pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei

nicusor 1

Nicușor Dan îi mulțumește, printr-un comunicat de presă, lui Ludovic Orban, după ce liderul PNL a anunțat că îl susține în cursa pentru Primăria Capitalei.

„Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție”, arată Nicușor Dan, în comunicatul de presă, potrivit stiri.tvr.ro.

Conform sursei citate, prin „acest gest de responsabilitate”, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată.

„Vreau să asigur mediul de afaceri că va avea în mine un partener de bază. Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal. Vom fi o interfață între mediul de afaceri local și sistemul local de învățământ. Vom avea o politică corectă și predictibilă de achiziții publice. Vom ajuta financiar și logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative și cercetare. Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferințe care să pună Bucureștiul pe harta globală de business”, a scris Nicușor Dan, în comunicatul de presă.

Parteneri