A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Nouă ani de puşcărie pentru tânărul care a ucis cu sânge rece un consătean pentru că nu i-a plăcut cum i-a aruncat bricheta

0 279

Tribunalul Suceava a dat  verdictul în cazul unui tânăr trimis în judecată pentru că a omorât un consătean cu şase lovituri de cuţit după ce acesta i-a aruncat o brichetă într-un mod care nu i-a plăcut agresorului. Mihai Gabriel Mancaş, din Rotunda – Liteni, a primit nouă ani de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii de omor.

Fapta s-a petrecut pe 29 iunie 2019, seara, în jurul orei 21.00. În acea zi fatidică, Mihai Iurea, un tânăr în vârstă de 24 de ani, un băiat muncitor şi care avea o prietenă cu care intenţiona să se căsătorească, a mers la un bar din centrul Liteniului, după serviciu, pentru a bea o bere. La masa vecină se aflau doi tineri care veniseră deja băuţi din localitatea vecină – Rotunda.

Din cercetările coordonate de un procuror criminalist rezultă că cel care avea să comită oribila şi absurda faptă, Mihai Gabriel Mancaş, i-a cerut un foc celui de la masa vecină.

Mihai Iurea i-ar fi aruncat  bricheta pe masă, ceea ce l-a deranjat pe inculpat, gestul părându-i-se ostentativ. Aflat în stare avansată de ebrietate, acesta s-a ridicat de la masă şi s-a îndreptat spre Iurea. Din cercetări rezultă că acesta din urmă a vrut să evite orice conflict, astfel că s-a ridicat de la masă şi a luat-o pe jos spre casă. A fost urmărit și înjunghiat din spate de șase ori. Victima și agresorul nu se cunoșteau.

Mai mult pe Monitorulsv.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More