Nu este niciun chin sa alegi aer conditionat Daikin! Iata modelele!

aer conditionat Daikin 1

Un aparat de aer conditionat Daikin iti permite sa te bucuri mai mult de sezonul cald, deoarece regleaza temperatura din incapere la un nivel optim si te ajuta sa ai parte de mai mult confort. Aceasta companie a fost infiintata in anul 1924 si, desi nu s-a ocupat initial cu astfel de produse, a devenit in prezent cel mai mare producator la nivel mondial pe aceeasi nisa. Prin urmare, este garantat faptul ca ai parte de solutiile potrivite de fiecare data. Iata ce modele poti achizitiona!

Daikin FTXA20BT + RXA20A

Daca iti doresti un produs care asigura o ventilare buna in camerele de dimensiuni mici sau medii, atunci mai mult ca sigur poti alege un model cu puterea de 7000 BTU. Acest aparat de aer conditionat Daikin este suficient de puternic pentru incaperile cu spatiul de pana la 20 m2.

Clasa energetica A++ garanteaza un consum redus de energie, produsul fiind dotat cu un flash streamer care genereaza electroni de mare viteza. Prefiltrul capteaza praful, in timp ce filtrul de dezodorizare absoarbe mirosurile neplacute si le elimina inainte de a se raspandi. Acest lucru asigura un climat placut, iar distributia uniforma a clapetelor permite raspandirea temperaturii setate in intreaga locuinta intr-un mod eficient.

Sezonul grid eye detecteaza gradele si imparte toata suprafata intr-o zona formata din 64 de patrate. Ulterior, aerul rece sau cel cald este redirectionat in proportii egale. Poti controla unitatea interioara prin intermediul unei aplicatii sau prin reteaua de internet si ai intotdeauna la dispozitie informatii in legatura cu consumul. Telecomanda cu infrarosu este un instrument foarte util, iar programatorul pentru 24 de ore poate fi setat pentru a porni functionarea in orice interval.

aer conditionat Daikin 2
aer conditionat Daikin

Daikin FDXM35F9 + RXM35M9

Acest aparat de aer conditionat Daikin vine la pachet cu o capacitate remarcabila de 12000BTU, astfel incat poate oferi randament in locuintele foarte spatioase. Tehnologia utilizata este R-32, aceasta asigurand un impact redus asupra mediului inconjurator. In comparatie cu un produs care foloseste R-410A, inclusiv puterea energetica este una superioara. Cu toate acestea, consumul ramane unul redus, in special datorita motorului pentru ventilator DC.

Faptul ca R-32 nu este un amestec, reprezinta un avantaj pentru instalatori sau tehnicieni de service. Asadar, nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la fenomenele de fractionare sau glisare. Presiunea statica ajunge pana la 40 Pa si faciliteaza utilizarea conductelor flexibile de lungimi diferite. La o unitate exterioara pot fi conectate pana la 3 unitati interioare, inclusiv casete de colt montate in plafon sau unitati de plafon fals.

Daikin Comfora FTXP60L

Cei care cauta un aparat de aer conditionat Daikin din categoria premium pot achizitiona un model cu capacitatea de 21000 BTu. Panoul frontal al acestuia are aspectul foarte placut, fiind usor de integrat in orice dormitor sau sufragerie.

De asemenea, exista un program de dezumidificare, fara variatii ale temperaturii interioare. Purificarea aerului elimina bacteriile, astfel incat sa te poti bucura de un aer proaspat si sanatos. Pretul de achizitie pentru acest produs este de 1.967,00 RON, garantia fiind valabila timp de 3 ani de zile.

De unde sa achizitionezi cele mai bune aparate de aer conditionat Daikin?

Utilizatorii Daikin apreciaza acelasi brand pentru nivelul de calitate oferit si pentru investitia continua in tehnologie. Alege un magazin online ca Vollmax si poti achizitiona o gama variata de astfel de produse la un pret accesibil! Primesti gratuit consultanta online pentru a stabili care este solutia potrivita in cazul tau!

Parteneri