• Home
  • Prima
  • Oana Pellea: Votul meu a fost trădat și batjocorit de domnul Iohannis și de cei de la Putere

Oana Pellea: Votul meu a fost trădat și batjocorit de domnul Iohannis și de cei de la Putere

oana pellea 1

Actrița Oana Pellea se arată dezamăgită de președintele Klaus Iohannis și de politicienii de la putere. Nu doar de cei de azi, ci de cei care s-au tot perindat de 31 de ani încoace.

„Speranța mea a obosit. M-am săturat să văd oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată”, a scris Oana Pellea, marți, pe pagina de facebook.

Redăm mesajul integral al actriței:

„Imi iubesc tara dar nu mi iubesc guvernantii. Pacat de tara asta frumoasa. Consider ca traim un moment profund nefast pentru Romania. Am sperat intr o Romanie democratica, civilizata, europeana. Am fost dezamagita, tradata, mintita. Votul meu a fost dat raului cel mai mic…Votul meu a fost tradat si batjocorit de catre domnul Iohannis si de catre cei de la Putere.

Speranta mea a obosit. Speranta mea si a altora…De 31 de ani …de TREIZECI SI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democratie…se pare ca degeaba…
Ma retrag in profesia mea. In cartile mele…in tara din inima mea ( care se numeste tot Romania)…in visul meu ca intr o zi … acest Pamant superb numit Romania…va avea conducatori care vor iubi aceasta Tara.

M am saturat sa vad oameni marunti care se lupta penibil pentru Putere calcand in picioare o tara obosita, mintita, furata, bolnava, tradata,epuizata.
Mai bine incerc sa fac bine( atat cat pot) in jurul meu, prin profesia mea, prin existenta mea umila, si …atat.

Tot ce am afirmat aici contine multa durere, cinste, tristete si mult-mult dezgust.
Sper ca cei care mai au energie, forta si mai ales constiinta sa se lupte incontinuare pentru o ROMANIE democratica si demna, o Romanie cu legi si oameni drepti.
Mi as fi dorit sa mai am resurse de speranta..

Ma obsedeaza imaginea cu cadavrul abandonat al Romaniei sfasiat de hiene hulpave”.

AMPress

Parteneri