Olguţa Vasilescu, consilier onorific al premierului Dăncilă. Deputat USR: “Un personaj sinistru şi nociv”

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii şi propusă pentru ministerul Transporturilor, a solicitat să fie consilierul onorific al premierului pe probleme de infrastructură, a anunţat Liviu Dragnea, la Gorj.

„Vineri am plecat de la Bucureşti spre Reşiţa şi am făcută 8 ore. Am văzut cât de aglomerat e acest drum Craiova-Piteşti. E absolut obligatoriu ca acest drum expres să se realizeze. Din câte ştiu s-au semnat deja contracte pentru două tronsoane. Olguţa Vasilescu i-a cerut premierului să fie consilier onorific pe infrastructură pentru a urmări această lucrare. Gorj nu are doar potenţial de minerit, turistic, ci şi se dezvoltare economică. Un drum expres face ca multe oportunităţi nefolosite să devină viabile. Ieri am venit ep DN67, prin Motru. Cu toate că poate părea un drum neimportant şi acolo am văzut multe maşini, maşini de marfă. Eu sper ca ministrul să se uite şi cu privire la acest drum”, a declarat Dragnea, potrivit Mediafax.

Deputatul USR Stelian Ion a spus că Lia Olguţa Vasilescu este „o propunere foarte proastă” pentru funcţia de consilier onorific al premierului, adăugând că este un personaj „sinistru” şi „nociv”.

Distribuie prietenilor

„Aceste personaje mi se pare sinistre şi nocive pentru România. Olguţa Vasilescu şi Cladiu Manda, Codrin Ştefănescu şi toţi lacheii de care s-a înconjurat Dragnea. Nu sunt profesionişti deloc. Dacă ne uităm la Florin Iordache nu este decât un urechist. E o propunere foare proastă aceasta cu Olguţa Vasilescu. PSD doar împrumută de la acel partid extremist în care a fost (PRM – n.r.), altă calitate nu văd la Olguţa Vasilescu”, a afirmat Stelian Ion, duminică la Digi 24.