Olguţa Vasilescu îi dă dreptate lui Orban: Postul nu înseamnă să mănânci fără carne, lactate. E cum se comportă omul

 

Lia Olguţa Vasilescu a reacţionat după atacul lui Ludovic Orban, care i-a criticat pe miri numindu-i păgâni, întrucât orice român care respectă tradiţiile şi pe semenii săi ştie că în postul Paştelui nu se fac nunţi.

În loc să se disculpe, prin declarația sa, Olguța Vasilescu a dat dreptate celor care o acuză pentru petrecerea nunții în timpul postului. ”Postul nu înseamnă să mănânci fără carne, lactate. E cum se comportă omul”, a spus ea, ori acest comportament (petrecerea, n.r) nu este admisibil în post.

Distribuie prietenilor

„Mi se pare mai mult decât ridicol şi penibil domnul Orban, ca într-o şedinţă cu activul de partid să vorbeşti despre nunta a doi parlamentari dintr-un partid adversar. În primul rând se minte cu nonşalanţă, pentru că am făcut cununia religioasă pe 24 februarie, înainte să intrăm în post. Noi am discutat cu preoţii. Am întrebat dacă e o problemă să facem petrecerea de nuntă în această perioadă. Ne-au spus că nu e niciun fel de problemă, pentru că postul nu înseamnă să mănânci fără carne, lactate. E cum se comportă omul şi iată că vedem un mesaj de ură împotriva familiei care a încercat să ţină acest eveniment destul de privat”.

Mădălina Stoica, AMPress