A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Om de afaceri mort după ce a fost snopit în bătaie în trafic!

0 50

Un bărbat din județul Argeș a murit la o săptămână după ce a fost bătut cu bestialitate de două persoane în trafic! Cătălin Plăiașu, în vârstă de 48 de ani, a stat în comă de gradul IV încă din seara zilei de 24 iulie.

În seara zilei de 24 iunie, acesta se afla la volanul maşinii sale, când a fost şicanat în trafic de un BMW, la volanul căruia se afla un tânăr de etnie rromă. În comuna argeșeană Merişani, a avut loc o uşoară tamponare, argeşeanul a făcut imprudenţa să coboare din maşină.

În acel moment, doi tineri, frați, în vârstă de 22 și 24 de ani l-au luat la pumni și picioare. Victima a ajuns la spital în stare gravă. Medicii l-au operat de urgență la cap însă şansele sale de supravieţuire erau destul de mici. După o săptămână în care a stat în comă, bărbatul a murit.

Cătălin Plăiașu, om de afaceri din Curtea de Argeș, va fi înmormântat în Orașul Regal la o dată ce urmează să fie stabilită după ce vor fi întocmite formalitățile de ridicare a trupului neînsuflețit de la SML Argeș, informează ziarulargeșul.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More