A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Om de afaceri mort după ce a fost snopit în bătaie în trafic!

0 82

Un bărbat din județul Argeș a murit la o săptămână după ce a fost bătut cu bestialitate de două persoane în trafic! Cătălin Plăiașu, în vârstă de 48 de ani, a stat în comă de gradul IV încă din seara zilei de 24 iulie.

În seara zilei de 24 iunie, acesta se afla la volanul maşinii sale, când a fost şicanat în trafic de un BMW, la volanul căruia se afla un tânăr de etnie rromă. În comuna argeșeană Merişani, a avut loc o uşoară tamponare, argeşeanul a făcut imprudenţa să coboare din maşină.


APRECIAZA ARTICOLUL !

În acel moment, doi tineri, frați, în vârstă de 22 și 24 de ani l-au luat la pumni și picioare. Victima a ajuns la spital în stare gravă. Medicii l-au operat de urgență la cap însă şansele sale de supravieţuire erau destul de mici. După o săptămână în care a stat în comă, bărbatul a murit.

Cătălin Plăiașu, om de afaceri din Curtea de Argeș, va fi înmormântat în Orașul Regal la o dată ce urmează să fie stabilită după ce vor fi întocmite formalitățile de ridicare a trupului neînsuflețit de la SML Argeș, informează ziarulargeșul.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult