AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Orban acuză o tentativă de control al voturilor la congres: Nu aş vrea să ajungem în luptă corp la corp

Ludovic Orban, președinte PNL și candidat pentru un nou mandat în această funcție, a declarat că i s-a adus la cunoștință faptul că există o strategie de control a votului la congresul partidului din 25 septembrie. „Nu aş vrea să ajungem în luptă corp la corp. Toată această tentativă trebuie să se oprească”, a afirmat Orban.

„Ne vom confrunta cu o tentativă de a schimba opţiunea oamenilor. Deja s-au făcut planificări cum se controlează votul în filialele în care preşedinţii au fost recrutaţi cu arcanul în echipa care doreşte să siluiască voinţa membrilor PNL. Nu se controlează o filială de către cineva din filiala respectivă, ci se controlează de reprezentanţi din altă filială. Le cunosc toată strategia, toate planurile”, a declarat Ludovic Orban, în fața liberalilor din Vrancea, potrivit b1tv.ro .

Acesta a subliniat că fiecare din cei 5.000 de delegați la congres trebuie să voteze liber, după cum îi dictează conștiința. Votul va fi unul secret.

„Oricine va încerca să controleze votul va încălca grosolan democraţia şi va fi penalizat de noi, cei care vrem cu adevărat ca voinţa liberalilor să fie respectată”, a mai afirmat liderul liberalilor.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!