Orban: Avem cea mai puternică listă la europarlamentare. Rareș Bogdan, un adevărat campion al luptei împotriva minciunii

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că liberalii au „cea mai puternică” listă de candidaţi la alegerile europarlamentare. Liderul liberalilor a spus despre Rareș Bogdan, cel care deschide lista candidaților, că ”este un adevărat campion al luptei împotriva minciunii, abuzurilor și este omul care a avut curajul să spună adevărul”.

„PNL a decis astăzi candidaţii partidului la alegerile pentru PE. Intrăm într-o bătălie decisivă pentru România, pentru Europa. Bătălia care urmează nu va fi uşoară, din păcate, cei care guvernează astăzi îşi bat joc de România. Avem cea mai puternică listă, oameni care în viaţa lor au făcut lucruri palpabile pentru cetăţeni”, a declarat Orban.

Așa arată lista PNL la europarlamentare, prezentată de Orban : Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru.

AMPress