A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Orban i-a cerut ministrului Sănătăţii să o demită pe Sorina Pintea de la Spitalul Judeţean Baia Mare

0 190

 

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, în debutul şedinţei de guvern de joi, să o demită pe Sorina Pintea, care s-a numit director medical la unitatea spitalicească.


APRECIAZA ARTICOLUL !

“Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş a pus în funcţie o directoare la Spitalul Judeţean. Solicitarea mea e să uzaţi de prerogativele pe care le-aţi dobândit prin ordonanţa de urgenţă adoptată în baza decretului privind instituirea stării de urgenţă şi să demiteţi, dacă este adevărat că acest lucru s-a petrecut, să demiteţi vechiul director care a revenit asupra deciziei şi care, din câte am înţeles, s-a numit pe sine director medical în Spitalul Judeţean”, i-a transmis premierul Ludovic Orban ministrul Sănătăţii, la începutul şedinţei de Guvern, potrivit news.ro.

Ministrul Nelu Tătaru a răspuns: “Am luat legătura în Maramureş şi pregătim procedurile”.
Sorina Pintea a anunţat, miercuri, că îşi retrage demisia din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult