Orban: Nu candidez la preşedinţia PNL ca să mă aflu în treabă. Am capacitatea, forţa, priceperea pentru a duce în continuare partidul spre victorii

Preşedintele PNL, Ludovic Orban a precizat vineri, la Arad, că a hotărât să candideze pentru un nou mandat pentru că are capacitatea de a conduce partidul către obţinerea unor noi victorii electorale.

„Nu candidez la preşedinţia Partidului Naţional Liberal pentru un nou mandat ca să mă aflu în treabă. Am luat decizia de a candida pentru că ştiu că am capacitatea, energia, forţa, priceperea, dăruirea pentru a duce în continuare Partidul Naţional Liberal spre victorii, spre guvernare şi spre realizări, aşa cum am avut noi de-a lungul întregii istorii”, a spus Orban, la Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Arad, potrivit b1tv.ro.

„Noi suntem Partidul Naţional Liberal, nu suntem orice alt partid. Noi am adus modernizare, dezvoltare, infrastructură, noi am creat cu adevărat şansa pentru fiecare român de a se realiza în viaţă şi avem cu adevărat forţa de a câştiga respectul lumii întregi”, a mai spus acesta.

Congresul PNL se va desfăşura pe 25 septembrie, la Bucureşti, pe parcursul unei singure zile, iar candidații la şefia partidului sunt Ludovic Orban şi Florin Cîțu.