AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Orban nu exclude o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: Sunt cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării

Ludovic Orban spune că ia în calcul să candideze la alegerile prezidenţiale din 2024. “Sigur că odată ce candidez la președinția PNL, nu scot din calcul nici această perspectivă”, a spus el sâmbătă, la Tecuci, răspunzând unei întrebări care viza o eventuală candidatură la președinția României.

Ludovic Orban a spus că “orice soluție este posibilă, aceasta este o decizie care se va lua ulterior”.

“Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu președintele României, care este încă cu ani buni de mandat. Acest parteneriat a dat roade pentru România și va da în continuare. Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a Românei și saltul economic. (…) Până la alegerile prezidențiale mai este timp, sigur că odată ce candidez la președinția PNL nu scot din calcul nici această perspectivă”, a spus Orban, potrivit digi24.ro.

Președintele PNL a fost întrebat de jurnaliști care este părerea lui după ce unii lideri liberali din țară și-au exprimat susținerea pentru Florin Cîțu la postul de președinte al partidului.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!