• Home
  • Prima
  • Orban: Poziția PNL este în favoarea organizării alegerilor anticipate

Orban: Poziția PNL este în favoarea organizării alegerilor anticipate

Partidul Naţional Liberal este în favoarea organizării alegerilor anticipate, context în care o comisie formată din lideri ai partidului va investiga posibilităţile reale de desfăşurare a acestora şi va purta discuţii exploratorii cu toţi partenerii politici pentru a vedea cum se poziţionează aceştia, a declarat luni premierul Ludovic Orban, după Comitetul Executiv al liberalilor.

„Am avut o discuţie legată şi de o posibilă organizare de alegeri anticipate. Se ştie foarte clar – poziţia PNL este o poziţie în favoarea organizării alegerilor anticipate. Va fi, în schimb, necesar să pregătim foarte bine derularea acestei proceduri. În acest sens, am stabilit o comisie formată din subsemnatul, ca preşedinte al PNL, doamna prim-vicepreşedinte Raluca Turcan şi domnul secretar Robert Sighiartău, ca să investigăm posibilităţile reale de organizare a alegerilor anticipate, să purtăm discuţii exploratorii cu toţi partenerii politici pentru a vedea exact care e poziţia fiecăruia privitor la această procedură de organizare a alegerilor anticipate”, a precizat Orban, potrivit Agerpres.

El a adăugat că, în acest sens, va comanda şi o analiză sociologică amplă, în condiţiile în care, spune premierul, ”guvernarea este extrem de dificilă cu actualul Parlament”.

Parteneri