Orban: Voi curăța administrația

orban anti 1

Premierul Ludovic Orban a criticat, duminică, actuala majoritate parlamentară. „O spun limpede: nu ştiu ce se va întâmpla în Parlament, dar v-o spun clar: nu mă las judecat de actuala majoritate din Parlament care n-are nici legătură cu interesul României. Nu-mi e teamă de ei”, a declarat premierul la finalul Consiliului Național al partidului.

Orban le-a promis celor 1300 de membri PNL, parlamentari, primari şi aleşi locali că ”va curăța administrația(…) populată cu oameni care nu vor să asculte de miniștri, care aleg calea să nu facă nimic, care încearcă să împacheteze orice decident politic spunând că nu se poate”.

“De șapte ani de zile, administrația a fost populată cu oameni care nu vor să asculte de miniștri, care aleg calea să nu facă nimic, care încearcă să împacheteze orice decident politic spunând că nu se poate. Vom curăța administrația. Trebuie să aibă la bază profesionalist, spirit antreprenorial. Administrația trebuie să fie partenerul societății și mai ales în readucerea românilor acasă, în folosirea inteligenței creative și a tuturor care vor să pună osul la ridicarea acestei țări. “, a spus Ludovic Orban, potrivit rfi.ro.

Parteneri