Pădurarul ucis, tatăl a trei fetiţe, a fost înmormântat la poalele pădurii

Liviu Pop, pădurarul ucis cu sânge rece în judeţul Maramureş, a fost condus pe ultimul drum în după-amiaza zilei de sâmbătă, 19 octombrie. Tatăl a trei fetiţe, acesta a fost îngropat într-un cimitir de la poalele pădurii, locul pe care l-a păzit cu preţul vieţii.

Momente grele pentru familia, prietenii, dar şi cunoscuţii lui Liviu Pop. În urmă cu câteva zile, a lăsat totul deoparte şi a fugit în pădure, pentru a apăra fondul forestier pe care îl păzea de hoţii de lemne. Avea să fie ultima lui misiune, deoarece Liviu Pop a fost împuşcat cu propria sa armă de vânătoare.

Trupul lui plin de vânătăi, cu o alică în spate a fost găsit de către poliţişti, aceştia fiind anunţaţi de şeful de district, speriat că Liviu nu mai răspunde la telefon.

Distribuie prietenilor

Ultimii bărbaţi cu care s-a întâlnit Liviu nu au fost puşi sub acuzare Au urmat zeci de audieri, iar cei trei bărbaţi care au fost surprinşi de Liviu Pop, în pădure, la furat de lemne s-au numărat printre principalii suspecţi. Aceştia nu au fost puşi sub acuzare deoarece au susţinut în faţa procurorului de caz faptul că pădurarul s-a autoîmpuşcat.

Sâmbătă însă, Liviu s-a întors la locul pe care îl iubea mai mult decât familia, pădurea. Acesta a fost îngropat în cimitirul de la poalele pădurii, sub un copac. Atmosfera a fost una apăsătoare, în care fiecare în tăcere căuta un răspuns pentru suferinţa soţiei şi ai celor trei copii rămaşi orfani. Chiar dacă suspecţii neagă că l-ar fi ucis pe Liviu, prietenii vorbesc în continuare despre o „executare cu sânge rece”.

Citeste mai mult: adev.ro/pzo40d