A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Pădurarul ucis, tatăl a trei fetiţe, a fost înmormântat la poalele pădurii

0 641

Liviu Pop, pădurarul ucis cu sânge rece în judeţul Maramureş, a fost condus pe ultimul drum în după-amiaza zilei de sâmbătă, 19 octombrie. Tatăl a trei fetiţe, acesta a fost îngropat într-un cimitir de la poalele pădurii, locul pe care l-a păzit cu preţul vieţii.

Momente grele pentru familia, prietenii, dar şi cunoscuţii lui Liviu Pop. În urmă cu câteva zile, a lăsat totul deoparte şi a fugit în pădure, pentru a apăra fondul forestier pe care îl păzea de hoţii de lemne. Avea să fie ultima lui misiune, deoarece Liviu Pop a fost împuşcat cu propria sa armă de vânătoare.

Trupul lui plin de vânătăi, cu o alică în spate a fost găsit de către poliţişti, aceştia fiind anunţaţi de şeful de district, speriat că Liviu nu mai răspunde la telefon.

Ultimii bărbaţi cu care s-a întâlnit Liviu nu au fost puşi sub acuzare Au urmat zeci de audieri, iar cei trei bărbaţi care au fost surprinşi de Liviu Pop, în pădure, la furat de lemne s-au numărat printre principalii suspecţi. Aceştia nu au fost puşi sub acuzare deoarece au susţinut în faţa procurorului de caz faptul că pădurarul s-a autoîmpuşcat.

Sâmbătă însă, Liviu s-a întors la locul pe care îl iubea mai mult decât familia, pădurea. Acesta a fost îngropat în cimitirul de la poalele pădurii, sub un copac. Atmosfera a fost una apăsătoare, în care fiecare în tăcere căuta un răspuns pentru suferinţa soţiei şi ai celor trei copii rămaşi orfani. Chiar dacă suspecţii neagă că l-ar fi ucis pe Liviu, prietenii vorbesc în continuare despre o „executare cu sânge rece”.

Citeste mai mult: adev.ro/pzo40d

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More