• Home
  • Prima
  • Ucigașul pădurarului Liviu Pop, prins după zece luni. Pădurarul avea 30 de ani și era tatăl a trei copii

Ucigașul pădurarului Liviu Pop, prins după zece luni. Pădurarul avea 30 de ani și era tatăl a trei copii

in catuse

Potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Public, în 10 august, procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului General l-au reținut pe bărbatul care, în octombrie 2019, l-ar fi ucis  pe pădurarul Liviu Pop care l-a prins la furat, într-o pădure din Maramureș.

În Ordonanța de reținere, procurorii au reținut că, în 16 octombrie, în jurul orei 19.45, acuzatul se afla în Pădurea Rogozului pentru a fura lemne și a fost prins în flagrant de către un pădurar în cadrul Ocolului Silvic Strâmbu Băiuț.

„Pentru a-și asigura scăparea, dar și pentru păstrarea bunului sustras, el l-a ucis prin împușcare pe pădurar cu arma aflată în acel moment în posesia și dotarea acestuia”, au stabilit procurorii.

Liviu Pop avea doar 30 ani când a fost găsit împușcat cu propria armă de vânătoare, în pădurea pe care o supraveghea. A primit un telefon care anunța un furt de lemne pe domeniul silvic din aria lui, și-a dus fetița la rude și a plecat în pădurea Rogozului

Pădurarul Liviu Pop a fost împușcat mortal, iar corpul acestuia, abandonat într-o vale, prezenta numeroase urme de agresiune fizică.

Liviu Pop avea 30 de ani, era angajat al Direcției Silvice Maramureș de șapte ani, era căsătorit și avea trei copii.

Mai mult de DIGI24.ro

Parteneri