Parteneri de elita pe site-ul 07 Funerare

bouquet g7b378dd68 1280

Un suflet indoliat nu isi gaseste linistea nici dupa ce persoana draga se odihneste in pamant, in mormantul pregatit atent, dupa ce traditiile au fost respectate. Dupa ce a survenit decesul, cea mai grea misiune ii revine familiei indoliate, de aceea intelepciunea populara spune ca este vai de cei care raman, nu de cel care moare!

Dar apartinatorul poate avea un aliat de nadejde in acele momente dramatice pe care il gaseste pe internet tastand servicii 07 Funerare.

Psihicul cuiva care are un deces in familie are nevoie de sustinere din afara pentru a face fata loviturii de gratie. Sunt schimbari care marcheaza pe viata: o camera goala, un loc la masa gol, lipsa unei persoane care reprezenta stalpul sau caldura familiei. Uneori poate fi mai greu de-atat pentru ca omul acela lasa goala casa copilariei si poarta va fi inchisa cu un lacat si usa cu cheile. In curtea aceea vor creste buruieni si va fi pustiu…

Tocmai de aceea, familia indurerata are nevoie de o firma de pompe funebre de elita care sa o ajute sa isi indeplineasca datoria de onoare, dar sa si treaca mai usor peste pierdere. Dispeceratul national de pompe funebre 07 Funerare a triat cu grija toate firmele de pompe funebre din baza de date, asa incat, apartinatorii sunt sfatuiti sa aleaga cu incredere firma careia sa ii incredinteze datoria de onoare de a organiza intreaga inmormantare.

Ce firme fac parte din acest dispecerat util?

  1. Firme cu experienta si cu personal calificat care se pot ocupa de la pregatirea decedatului, pana la transportul funerar, pregatirea locului de veci, furnizarea tuturor produselor necesare pentru inmormantarea traditionala si organizarea parastasului. Se poate introduce notiunea de all inclusive si in domeniul serviciilor funerare si dupa cum o familie doreste sa stie ca are concediul asigurat din toate punctele de vedere, un apartinator prefera sa achite sercicii complete in loc sa alerge si sa se consume in aceasta perioada critica a vietii sale.
  2. Firme cu program non-stop si cu personal empatic. Decesul survine neanuntat, la anumite ore din zi si din noapte, in zile de lucru si in zile de sarbatoare. Familia indurerata se poate baza pe firma care raspunde la solicitarile ei la miezul noptii sau sambata si duminica. Este esential ca apartinatorul sa fie sigur ca va primi ajutor calificat si sa nu intre in panica.
  3. Furnizori de servicii autorizati, care functioneaza legal si care emit facturi pentru toate produsele si serviciile. Este necesar sa se procedeze legal si sa se poata deconta aceste servicii la Casa de Pensii, daca decedatul este pensionar.

Activitate desfasurata legal inseamna si asigurarea ca serviciile sunt de top si ca firma respectiva respecta legea in tot ceea ce face.

  1. Reprezentantul firmei comunica familiei despre modul in care decurg pregatirile si respecta dorintele acesteia, evident cele care se pot indeplini. Apartinatorului trebuie sa i se dea libertatea sa aleaga: sicriul, hainele, masina funerara, in cazul in care sunt mai multe disponibile, coroanele funerare din flori naturale care se fac in atelierul firmei, modelul de batiste si prosoape.

Familia trebuie sa fie consultata cu privire la continutul pachetelelor cu mancare care vor fi impartite la cimitir si cu privire la stabilirea meniului de la restaurant pentru pomana.

  1. Dispune de echipamente si tehnici moderne ca aspectul decedatului sa fie asemenea imaginii sale din timpul vietii. Firmele de top din acest domeniu pot oricand sa inchirieze un capac frigorific pentru sicriu ca in zilele de vara decedatul sa nu sufere transformari suparatoare, daca acesta a murit in chinuri groaznice, paloarea de pe chip poate fi inlaturata printr-un machiaj.

Toate acestea sunt importante, fiindca apartinatorul isi doreste sa faca totul la superlativ pentru cel drag, oricat ar costa acest set de servicii.

  1. La cerere, firma sa se poate ocupa si de procurarea actelor necesare si de incasarea ajutorului de inmormantare.

Lista este lunga, dar toate firmele prezente pe site-ul 07 Funerare.ro indeplinesc aceste criterii, ba au si avantaje in plus. Exista firme de pompe funebre din baza de date a acestui dispecerat care asigura transportul decedatilor cu limuzina special autorizata si dispun de sala de mese si de restaurant.

Prezenta firmelor in lista dispeceratului reprezinta garantia ca au indeplinit toate standardele de calitate si 07 Funerare garanteaza pentru ele.

Exista dovezi ca lucrurile decurg in acest mod: pe de o parte referintele solicitantilor de servicii care sunt 100 % pozitive, pe de alta parte informatiile, pozele si articolele de pe internet despre eficienta dispeceratului.

Plierea pe dorintele familiei fac ca aceste firme sa fie percepute ca facand parte din familie in acele momente grele.

Apartinatorul trebuie sa se menajeze in acele clipe si sa se pregateasca fizic si psihic pentru priveghiul de la capela, pentru inmormantare si despartirea finala.

Sunt cele mai grele momente din viata, dar se spune ca sufletele indoliate primesc mangaiere si putere divina la care se asociaza ajutorul dat de acesti profesionisti in organizarea inmormantarii.

Trupul neinsufletit se va afla pe maini pricepute si responsabile si va fi pregatit atent pentru ceremonia iesirii sale din viata, care este la fel de importanta cum este nasterea. Firmele de pompe funebre au in stoc zeci de modele de sicrie elegante din lemn, prevazute cu manere sigure pentru a fi manipulate cu usurinta, imbalsamarea se face cu cele mai sigure substante, astfel incat la priveghi, participantii vor avea impresia ca stau langa o persoana care doarme linistita. 07 Funerare se dovedeste un site salvator atunci cand apartinatorul are senzatia ca nu il aude si nu doreste sa il ajute nimeni!

Parteneri