Petrutza Petruta: Doar cei care urlă că e o conspirație sunt vânduți (completări la analiza poetului)

Bună dimineața! Știți de ce la unii nu se localizează virusul la creier? Pentru că nu au! Sunt cei cu teoria conspirației care fac un mare rău celor creduli. Ei trâmbițează în lume faptul că nu există virusul. În concepția lor despre realitatea actuală, guvernele lumii au găsit metoda „botnița”(masca) și au îngrădit dreptul lor la liberă exprimare. Ziariștii, unelte mânjite cu mulți bani, scriu povești inventate, iar faptul că virusul omoară e culpa medicilor care au uitat că există și alte boli.

Dragi purtători de idei false vă informez că „scârbele” acestea care zi de zi încearcă să vă atenționeze de gravitatea situației în care ne aflăm nu sunt plătite, nu sunt vândute. Poate doar cei care urlă că e o conspirație sunt vânduți celor care au interesul să răspândească teoriile conspirației în lume. Prostia nu doare, dar omoară!

Să știți că noi dorim ca părinții, bunicii și copiii noștri să aibă un viitor. Nu vă mai jucați cu îndemnurile și nu îi mai ponegriți pe ziariști… rolul lor este să scrie despre ceea ce se întâmplă în țară și în lume referindu-se la inamicul nevăzut care este invizibil dar ale cărui efecte sunt devastatoare.

Distribuie prietenilor

Parangheliile acestea cu mulți oameni înfierbântați de bucuria momentului sunt preferate de virus.

Există multe boli în lume, dar Covid 19 nu poate să fie stopată fără ca oamenii să înțeleagă că fără contribuția lor, nu este posibil să se întâmple…

Nu vă mai buluciți! Ajutați medicii, nu vă mai îmbolnăviți!