Petrutza Petruta: Da, mai rea ca virusul este atitudinea de negare a existenței virusului de către cei care au tras cortina peste creier

Bună dimineața! Da, mai rea ca virusul este atitudinea de negare a existenței virusului de către cei care au tras cortina peste creier și spectacolul gândirii nu mai are loc. Mai rău este că sunt indivizi cu creier mic și în rândul celor aflați la putere și aceștia prin atitudinea lor care sfidează regulile alimentează teoria conspirației.

O lume a murit și alții se pregătesc pentru pasul final și nemernicii cu chip de om umblă ca și când nimic nu s-a întâmplat.

În România o să scăpam greu de virus din cauza celor care cred că prin negare rezolvă ceva.
Se pare că virusul este mai isteț ca omul, el s-a întărit, a suferit mutații și prin intermediul celor care ies în calea lui fără să respecte nicio regulă a devenit mai virulent. Este păcat de cei care plătesc cu viața inconștiența neadaptaților sorții.

Scriitorul prin cuvinte scrise cu sânge ce picură din inimă atenționează că virusul există și omoară, dar care va fi răspunsul oamenilor?

Strigă și cei care își iubesc familia îndemnând la respectarea regulilor….dar cine îi aude? Oare le răspunde doar ecoul?