• Home
  • Știri
  • Piedone, întrebat dacă o susține pe Firea la Primăria Capitalei: Cu tot respectul, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă …

Piedone, întrebat dacă o susține pe Firea la Primăria Capitalei: Cu tot respectul, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă …

primarul piedone 1

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a avut marţi o întâlnire cu preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu, ocazie cu care au discutat şi despre posibilii candidaţi la Primăria Capitalei.

„Am susținut ceea ce am spus, că vreau să se configureze un portret de primar general, dacă vor fi liste comune, dacă vor fi doar candidați PSD, să putem noi primarii de sector să avem deschidere pentru a putea discuta pentru comunitățile noastre. Eu nu am avut nicio comunicare cu primarul general. O singură dată m-am întâlnit, după care nu s-a mai putut”, a afirmat Piedone, într-o intervenţie la Antena 3, potrivit romaniatv.net.

Întrebat dacă o susține pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei, Piedone a replicat: „În viziunea mea în contextul actual al bătăliilor politice, al pseudoalianțelor, Firea e o personalitate. În bătălia cu Nicușor Dan, având postura de învinsă la ultimele alegeri, nu. E un candidat pentru Primăria Capitalei susținut indiferent de formațiunea domniei sale sau în ce fel de alianță se va constitui. Electoratul ei se învârte la 10-12% dar e și cu dacă aduni electoratul PSD-ului și al PNL-ului”.

„Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă, și aici mă refer la mine ”, a completat Piedone.

Parteneri