Pocurorul general Augustin Lazăr: ”DNA este o instituție de elită”. Liviu Dragnea: ”persoane importante fac declarații iresponsabile” (trimitere și la Iohannis?)

Este așteptată decizia Laurei Codruța Kovesi în privința celor doi procurori pentru a căror demitere a cerut avizul CSM, care a și venit, dar șefa DNA încă nu a dat un verdict public. Întrebat de ziariști cum comentează situația de la Direcția Națională Anticorupție, procurorul general AugustinLazăr și-a exprimat încrederea în ”corpul de elită” al celor care lucrează aici.
”DNA este o instituție de elită a Ministerului Public și-și va rezolva problemele”, a declarat, miercuri, Augustin Lazăr, procurorul general al României.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a spus că ”este inadmisibil la ce asistăm, persoane importante din stat fac declarații iresponsabile”, aluzie probabil la declarația președintelui Iohannis și a procurorului general care au afirmat că nu reproșează nimic activității DNA și nici conducerii acesteia.
Aurelia Apostol, AMPress