AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Un poliţist din Mamaia, aflat în timpul liber, a oprit în trafic un şofer care conducea beat o maşină fără cauciucuri

Un poliţist aflat în timpul liber a observat, duminică, în jurul orei 01:00 dimineaţa, o maşină care circula haotic pe o stradă din Mamaia. Oprit de agent, şoferul maşinii părea dezorientat, iar poliţistul a observat că era şi incoerent. Omul legii şi-a chemat în ajutor colegii care se aflau în tură la momentul respectiv pentru un control mai amănunţit al şoferului.

Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost pozitiv, depistându-se o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a motivat că autoturismul nu are cauciucuri pentruă că acestea au explodat în momentul în care a intrat într-o bordură. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal.

“La data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 00.45, colegul nostru, agent șef adjunct de poliție Cosmin Guicilă, din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța, se afla în timpul liber, la volanul autoturismului personal, în stațiunea Mamaia.

La un moment dat, acesta a observat un autoturism, cu anvelopele sparte, care circula haotic pe bulevardul Mamaia din stațiune. Cosmin s-a apropiat de autoturism, pentru a putea să-l observe pe cel care se afla la volan și, în același timp, a solicitat sprijin colegilor lui, care s-au deplasat de îndată către locația indicată.

Deoarece șoferul părea dezorientat și nu vorbea coerent, polițiștii i-au cerut acestuia să sufle în aparatul etilotest, iar rezultatul nu a întârziat să apară: 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, iar pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a declarat că anvelopele autoturismului s-au spart, după ce ar fi intrat în coliziune cu o bordură de la marginea carosabilului”, a transmis IPJ Constanţa într-un comunicat.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!