• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul culorilor în decembrie. Nuanţele care ne aduc noroc financiar, sănătate şi iubire

Horoscopul culorilor în decembrie. Nuanţele care ne aduc noroc financiar, sănătate şi iubire

horoscop cromatic

Ultima lună a anului 2021 ne forţează să luăm decizii importante. Cei mai mulţi nativi trebuie să ia hotărâri legate de bani, să vândă, să cumpere, să comunice inteligent, pentru atingerea scopurilor. Cum susţinerea astrală vine şi pe cale cromatică, astrologul Alexandra Coman dezvăluie care sunt culorile care ne ajută să avem o lună decembrie memorabilă.

Berbec
În această lună, deschiderea ta spre spiritualitate şi spre lumea nevăzută este absolut incredibilă, însă ai nevoie de ceva care să te echilibreze, care să te aducă în rational, cu picioarele pe pământ. Culoarea care te va ajuta foarte mult în această lună este culoarea gri. Poţi să optezi pentru o manichiură în nuanţe gri, argintii sau, dacă nu porţi de obicei această culoare, poartă asupra ta bijuterii din argint.

Taur
Viaţa îţi dă nişte lecţii legate de dragoste, de creativitate şi de cum să te descurci în situaţii neobişnuite. Pentru a fi constant în acest proces de învăţare pe repede-nainte, despre viaţă, despre adaptabilitate, despre supravieţuire, poartă culoarea albastru-închis. Aceasta te va ajuta foarte mult şi îţi va activa zona de spiritualitate.

Gemeni
Eşti pe ultima sută de metri în perioada cu Nodul nord în semnul tău zodiacal, iar cu acest tranzit te mai întâlneşti peste 24 de ani. Până atunci, în luna decembrie, iei decizii fundamentale legate de viaţa ta, aşa că ai nevoie de vitalitate, ai nevoie de energie să faci cât mai multe lucruri, cât mai eficient. Culoarea pe care astrologul Alexandra Coman ţi-o recomandă cu căldură este portocaliu.

Rac
Va exista multă fluctuaţie emoţională în luna decembrie, vei fi mult mai sensibil decât de obicei. Poate şi pentru că vin sărbătorile, poate şi din cauza stresului şi a anului încărcat. Ai nevoie de ceva care să te echilibreze, să-ţi aducă linişte şi pace, dar în acelaşi timp şi o stare de vindecare; să lucreze pe structurile tale, astfel încât să te vindece. Culoarea verde, orice nuanţă de verde este binevenită pentru tine.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

Parteneri