Ponta, la ieşirea de la DNA: „E prost, pe bune. Chiar mă enervează”

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, la ieşirea de la DNA, unde a fost audiat ca martor în dosarul Tel Drum, că s-a lămurit toată lumea că el nu a făcut denunţ împotriva lui Liviu Dragnea. „E prost, pe bune, Dragnea, că chiar nu i-am făcut nimic”, a afirmat Ponta.
„Declaraţia a durat jumătate de oră şi vreo două ore redactarea. (…) M-au întrebat un singur lucru – dacă mă simt ameninţat de domnul Dragnea cu minciunile alea. Am spus că nu, am primit hârtia, am dovedit că Dragnea minte. (…) S-a lămurit chestia asta, că nu am formulat niciun denunţ, s-au lămurit şi avocaţii, sunt şase avocaţi foarte drăguţi. A durat mult partea de redactare”, a spus Ponta la ieşirea de la DNA, potrivit realitatea.net
De asemenea, întrebat dacă mărturia sa în dosarul Tel Drum ar putea să îi creeze probleme lui Liviu Dragnea, Ponta a spus: „E prost, pe bune, Dragnea, că chiar nu i-am făcut nimic. De ce minte despre mine? Chiar mă enervează”.
Întrebat dacă îşi menţine opinia că Dragnea ar trebui să demisioneze de la conducerea Camerei Deputaţilor, dar şi de la şefia PSD, Dragnea a spus, ironic: „A, nu, trebuie să rămână acolo până se înţelege cu Kovesi şi cu Iohannis, că aţi văzut ce prieteni sunt”.