Poporul român este NECONSTITUȚIONAL. Trebuie desființat prin ordonanță de urgență!

Nu impozitați poporul român. Nu valorează nimic, are valoare zero, politica îl consideră prost, cerșetor și, chiar mai rău, inexistent. Ca atare ridicați impozitele de pe el. Ce să iei de pe ce nu e?!
PSD, la putere în Parlament, Guvern, în tot ce nu mai mișcă-n țara asta, consideră că nu face doi bani și ca atare nu trebuie băgat în seamă. Stă în stradă? Să stea în …da mă-sii dacă n-are altceva mai bun de făcut. Tot ce a cerut poporul are valoare de imbecilitate, ca atare se respinge.
Altă întrebare, altă întrebare, întrebați numai prostii, popor sărac, nemâncat și cretin.
Ai cerut, tu, blegule din Piață, respingerea ordonanței de albit hoții politici? Se respinge respingerea cerută. Cine o respinge? Toți. Dar Curtea Constituțională ce zice? Zice la fel. Se respinge cererea de respingere. De ce? De-aia! O băgăm la loc, curând, planul trimestrial de legalizat miliardari politici va fi îndeplinit și depășit. Ce nu s-a putut într-o lună se va putea în trei.
Poporul, mai numeros decât cel care a cerut plecarea lui Ceaușescu, a cerut plecarea lui Dragnea și a guvernului lui. A cerut să nu mai fim conduși de indivizi condamnați pentru corupție, pentru șmecherirea țării. Se respinge. E o cerere neconstituțională, nedemocratică și imperialistă.
Cineva cere voie să respire liber în Piața Publică? Se respinge. E finanțat de Soros, de forțele străine. Aducem noi forțele sănătoase să facă ordine!
Ce a spus Iohannis legat de interzicerea hoților de a fi la cârma României, e neconstituțional fiindcă neamțul a furat, la rându-i, din meditații și, ca atare, e el însuși neconstituțional. Păi de 27 de ani suntem conduși de hoți și, învățându-ne cu asta, considerăm constituțional să fim jefuiți la drumul mare și la drumul mic. Constituțional a devenit tot ce e neconstituțional și invers.
Cine trebuie să demisioneze? Cum cine? Întrebare imbecilă! Poporul trebuie să demisioneze din funcția de popor. Dacă n-o face singur, cum au făcut deja vreo cinci milioane de inși care-s prin lume, să fie dat afară. Încheiat! Executarea!