• Home
  • Știri
  • Predoiu: Suntem datori să construim o societate în care nimeni să nu poate fi niciodată cumpărat, vândut sau exploatat!

Predoiu: Suntem datori să construim o societate în care nimeni să nu poate fi niciodată cumpărat, vândut sau exploatat!

predoiu 1 1

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a transmis un mesaj, cu prilejul Zilei Mondiale Împotriva Traficului de Persoane.

„Suntem datori să facem tot ce ne stă în putere și să utilizăm toate pârghiile de care dispunem, fiecare pe palierul său de competență și de responsabilitate, pentru ca împreună să construim o societate în care nimeni să nu poate fi niciodată cumpărat, vândut sau exploatat!”, spune Predoiu.

„Traficul de persoane este o problemă globală care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Este o infracțiune gravă prin care se încalcă flagrant drepturi și libertăți fundamentale ale omului. Caracterul complex și transfrontalier al acestui fenomen, mobilitatea în creștere și flexibilitatea grupărilor de criminalitate organizată fac din lupta împotriva traficului de persoane o prioritate pentru toate organismele mondiale, europene și naționale.
Angajamentul meu și al Ministerului Afacerilor Interne pe acest palier este unul ferm și asumat cu toată responsabilitatea în fața românilor, dar și în fața partenerilor internaționali, înțelegând că numai prin eforturi comune consistente putem stopa acest flagel care distruge destine”, susțime ministrul de Interne.

Continuarea aici

Parteneri