• Home
  • Știri
  • Președintele Iohannis şi soţia sa au participat la recepţia oferită de Joe Biden şi Jill Biden

Președintele Iohannis şi soţia sa au participat la recepţia oferită de Joe Biden şi Jill Biden

iohannis onu 1

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au participat la recepţia organizată de preşedintele SUA, Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale a ONU.

Preşedintele Iohannis a postat o fotografie pe rețelele sociale, alături de mesajul: „Particip la recepţia pentru lideri oferită de Preşedintele Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite”.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, conduce, în perioada 18-22 septembrie 2023, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se va desfăşura la New York, Statele Unite ale Americii.

Preşedintele a plecat duminică, cu un zbor fără escală, de la Sibiu spre New York, pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, cu un avion închiriat de Administraţia Prezidenţială de la Global Jet Luxemburg, transmite site-ul specializat în ştiri din aviaţia Boarding Pass, citat de news.ro, potrivit digi24.ro.

Parteneri