Premierul Cioloș le-a vizitat pe româncele rănite în cutremurul din Italia

Premierul Dacian Cioloş le-a vizitat pe cele trei românce rănite în urma seismului şi internate în spitalul din Rieti, unde a stat de vorbă cu ele câteva minute.
„Am vrut să văd cum se simt. Am avut o discuţie cu medicii mai înainte şi mi-au confirmat că toate cele trei doamne pe care le-am vizitat sunt în stare clinică bună şi recuperabilă total, unele pe o perioadă mai lungă, altele pe o perioadă mai scurtă. Cred că va fi o doamnă, o tânără care, în următoarele zile, chiar va fi externată, în stare psihică general bună.
Am stat de vorbă cu doamnele, le-am explicat ceea ce am decis să facem, ajutorul financiar pe care vrem să-l acordăm. Le-am spus că am decis chiar de mâine să vină un asistent social de la Bucureşti care va sta o lună – două, cât va fi necesar, aici, ca să ajungă personalul de la Ambasadă să facă toate formalităţile necesare pentru ca oamenii să poată intra în posesia ajutorului pe care îl acordăm.
El, chiar dacă nu este foarte semnificativ din punct de vedere financiar, e important să ajungă cât mai repede la oameni”, a declarat premierul pentru Digi24.