Premium rent a car ofera o masina echipata corespunzator de iarna

A venit iarna mult asteptata, in sensul deplin al cuvantului. Pana acum lipsea zapada si nu era alunecus pe sosele. Acum masinile aluneca de parca ar fi niste sanii, mai ales, daca nu s-au pus cauciucuri de iarna.

E perioada sarbatorilor. Cine mai sta de schimbat cauciucuri? Lumea simte nevoia sa evadeze din case si din apartamente la munte.

Aici este multa veselie, peisajul este feeric, aerul curat, se poate face miscare la poalele padurilor de brazi.

Distribuie prietenilor

Nicaieri ninsoarea nu este mai frumoasa ca in munti. Spectacolul taie rasuflarea oricui. Si totusi, omenirea intreaga se confrunta cu pandemia. Oare este indicat sa se calatoreasca ore intregi cu trenul?

Ultima aventura a oamenilor cu trenul s-a sfarsit rau. Acesta s-a oprit undeva la jumatatea distantei, iar oamenii au stat in frig ore intregi.

Printre ei se afla si un copil ce fusese operat de apendicita in Bucuresti.

In plus, virusul perfid se afla in mijlocul oamenilor. Acolo unde este aglomeratia mai mare este prezent.

In microbuze, in autocare si autobuze, nevazut, necunoscut, calatoreste si el, fara sa isi ia bilet de calatorie.

In aceasta perioada este indicat ca lumea sa apeleze la servicii de tip  premium rent care sunt cele mai sigure din toate punctele de vedere.

In primul rand, masinile inchiriate de la aceasta firma sunt complet echipate pentru drum lung si sigur. Cauciucurile de iarna sunt la locul lor, trusa de prim- ajutor este completa, asigurarile sunt valabile, plata impozitelor este la zi si ea. Nu exista nici cel mai mic risc ca soferul sa fie amendat din cauza „masinii”. Ea este mereu in regula, fiindca este atent verificata inainte de a fi livrata solicitantului.

Intr-o masina inchiriata de la firma Premierrentacar oamenii pot calatori in tricouri cu maneca scurta chiar daca afara ninge pentru ca sistemul de climatizare este performant.

Multe dintre aceste bijuterii pe patru roti au si scaune incalzite electric, dar cel mai important este ca o familie cu copii se afla in siguranta in aceasta masina din toate punctele de vedere.

Tehnic vorbind, daca soferul conduce prudent, nu se produce niciun accident, fiindca masina este perfecta. Farurile, stergatoarele, franele, semnalizarea toate functioneaza si isi fac datoria.

Dupa fiecare inchiriere, masina este igienizata atent. Tapiteriile, portbagajul, covorasele de la picioare, totul este dezinfectat, curatat cu solutie eficienta, astfel ca in toate masinile acestei firme miroase frumos.

Flota firmei Premierrentacar este moderna si verificata tot timpul de echipa de profesionisti, echipa care ofera si asistenta in trafic, daca este cazul.

Pentru ca oamenii au la dispozitie masini diferite si numeroase pot alege modelul care corespunde 100% numarului de membrii ai familiei, volumului de bagaje si dorintei de aventura a celor care o inchiriaza.

Pentru munte, cele mai potrivite sunt masinile de teren, iar pentru familiile numeroase microbuzele cu multe locuri.

Masinile pot fi analizate din fotografiile de pe site, dar si din fisa tehnica postata langa ele. Vestea buna este ca pot fi inchiriate si cu sofer, in cazul in care cei care merg la munte doresc sa petreaca sarbatorile acolo sau sa bea un pahar de vin fiert sau de palinca.

Oferta firmei se adreseaza tuturor: si celor care doresc o masina economica si celor care doresc una de lux, celor care doresc cateva zile de concediu la munte si celor care inchiriaza masina pentru cel putin 7 zile.

Posibilitatile de contact sunt multiple, iar formularul de contact de pe site este la indemana tuturor vizitatorilor care au nevoie de o masina foarte buna pe care sa o inchirieze.

Exista si un formular direct de solicitare a serviciilor de inchiriere numit Inchiriaza acum.

DACIA LOGAN MCV face parte din categoria masinilor economice, dar potrivite pentru un drum lung. Din descrierea detaliata, persoana care doreste sa o inchirieze afla urmatoarele:

-geamurile si oglinzile sunt electrice

-inchiderea este centralizata

-aerul conditionat, dar si caldura functioneaza la cote optime

-are servo-directie

-functioneaza pe motorina

-costurile inchirierii oscileaza in functie de numarul de zile, iar pe masura ce perioada inchirierii creste, pretul scade

-se poate solicita si sistem de navigatie

-portbagajul este incapator, prin urmare bagajele nu trebuie sa fie restranse.

Ca sa faciliteze rezervarea bugetului, langa fiecare masina exista un calculator online care simuleaza inchirierea pentru numarul dorit de zile.

In cazul firmei de inchiriere prezentate mai sus nu exista costuri ascunse.

Pentru masina descrisa mai sus se cere o garantie de 200 de euro, suma care se restitue la predarea masinii.

Fiecare masina care se poate inchiria este supusa evaluarii clientilor prin formularul de recenzii.

Intreaga transparenta, numarul mare al clientilor multumiti si complexitatea serviciilor fac din firma prezentata mai sus una de top.

Asezarea strategica langa aeroport a ajutat-o sa demonstreze ca este capabila sa concureze cu firmele de profil din afara, mai ales ca multi turisti straini isi inchiriaza masinile de aici.

Premierrentacar ajuta oamenii care si-au facut rezervare la hotelurile de la munte, dar masinile personale s-au defectat intre timp sau nu sunt echipate corespunzator de iarna.

Masinile pregatite de drum asteapta in garajul firmei sa fie preluate sau sunt livrate la adresa precizata de client, aflata pe raza orasului Bucuresti.

Se pot inchiria masini pentru petrecerea sarbatorilor la munte, dar si pentru vizitarea parintilor si bunicilor care isi asteapta cu drag copiii si nepotii.

Masinile asigura mobilitatea si autonomia. Familiile care le inchiriaza au libertatea de a opri pe drum de cate ori doresc, sa faca poze, sa bea o cafea sau un ceai rece, sa se plimbe cativa pasi prin ninsoare.