AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Președintele Iohannis, mesaj de Paște: Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă

 

Președintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante.

„Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult”, spune președintele.

Redăm textul mesajului, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale:

„Dragi români,
Ne regăsim în Taina Sfântă a celei mai mari sărbători creștine, o celebrare a vieții și a speranței. Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare. Și în acest an, credința ne rămâne la fel de puternică, chiar dacă nu putem fi încă alături de toți cei dragi, din cauza pandemiei de COVID-19, care continuă să afecteze întreaga lume.

Vă mulțumesc tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății noastre! Responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului, dedicarea și sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-și salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze, toate acestea stau mărturie că forța națiunii noastre este de nezdruncinat.

Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult.
Vă urez tuturor ca Sfintele Paști să vă aducă sănătate și pace în suflete!
Hristos a Înviat!”

AMPress

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!