A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Primăria Bucureştilor, apă şi toalete ecologice pentru protestatarii din Piața Victoriei

0 33

Primăria Capitalei a luat măsura de a pune la dispoziția participanților la protestul de pe 10 august, apă şi toalete ecologice. Mai exact: 10.000 de sticle de apă îmbuteliată, 4.000 de l de apă potabilă și 100 de toalete ecologice, a anunțat pe pagina de Facebook, edilul şef. Joi a avut loc o discuţie între primarul general, Gabriela Firea şi Tomescu Tommy Joul, reprezentantul Grupului de Acțiune Civică Diaspora pentru România, asociație care organizează manifestația din 10 august, din Piața Victoriei.

”Întâlnirea a avut ca scop stabilirea măsurilor necesare pentru ca manifestația să se desfășoare în condiții de siguranță pentru participanți. Astfel, întrucât în Capitală se anunță temperaturi ridicate, organizatorul a solicitat ca Primăria Capitalei să pună la dispoziție apă potabilă pentru participanți. Primarul General a aprobat această cerință, DGASMB urmând să asigure 10.000 de sticle de apă îmbuteliată (PET) și 4.000 de l de apă potabilă. De asemenea, Primăria Capitalei va pune la dispoziție și 100 de toalete ecologice, amplasate în zonă”, se arată pe pagina PMB.

Manifestația a primit aprobare de la Primăria Capitalei pentru un număr de aproximativ 250.000 de persoane, număr greu de precizat acum. Certă pare a fi doar temperatura caniculară de sâmbătă şi din zilele următoare.

Anul trecut, mitingul diasporei a fost boicotat de elemente ale lumii interlope introduse spre a da motiv jandarmeriei să intervină în forţă. Ancheta nu s-a încheiat nici acum și sunt indicii că ea va fi amânată sine die. Șefii jandarmilor care au condus represiunea sunt pe aceleași poziții, iar premierul Dăncilă a preluat formula ”loviturii de stat”, utilizată de Dragnea.

Aurelia Apostol, AMPress

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More