Prințul Charles îi ajută pe militarii români răniţi în teatrele de război

Prinţul Charles îi ajută pe eroii României, militarii români răniţi în teatrele de război. Primul pas l-a făcut deja: e vorba de o donaţie pentru lotul României la Jocurile Paralimpice Invictus. Potrivit stiri.tvr.ro, Fundaţia Principele de Wales din România doreşte însă să-i ajute pe toţi militarii răniţi care vor să iasă la pensie sau care au nevoie de consiliere psihologică în urma traumelor.
Costinel Slăniceanu şi Laurenţiu Şerban sunt doi dintre eroii noştri militari care vor avea echipamente noi pentru a reprezenta România la Jocurile Paralimpice Invictus din Toronto, în această toamnă. Costinel Slăniceanu va primi una dintre cele două biciclete speciale achiziţionate de Fundaţia Principelui de Wales. Fără ea nu putea participa la competiţie.

Costinel Slăniceanu a fost rănit în Kandahar. În ciuda problemelor, demostrează că este de neînfrânt, cum se numeşte şi competiţia la care luptă din nou pentru România.
Laurenţiu Şerban a fost rănit tot în Afganistan. Chiar şi aşa înoată, aleargă, practică alpinismul, zboară cu parapanta şi conduce fără probleme motocicleta. Este singurul altlet din lotul Invictus România care va participa la Jocurile Paralimpice din Toronto.

Laurenţiu va primi din partea Fundaţiei Principelui de Wales proteză pentru alergare.

Distribuie prietenilor

Foto- Antena 3