• Home
  • Prima
  • Prințul Emanuel de Liechtenstein și prințul Dimitrie Sturdza îl dau în judecată pe activistul Agent Green și cer un milion de euro despăgubiri

Prințul Emanuel de Liechtenstein și prințul Dimitrie Sturdza îl dau în judecată pe activistul Agent Green și cer un milion de euro despăgubiri

arthur urs romania impuscat print

Prințul Dimitrie Sturdza, un alt pasionat de vânătoare cu sânge albastru, anunță că se solidarizează cu Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, în privința acuzelor ce i s-au adus, referitoare la împușcarea ursului Arthur și îl dă în judecată pe activistul Gabriel Păun, de la Agent Green, și cere un milion de euro.

Prințul Emanuel de Liechtenstein și prințul Dimitrie Sturdza îl dau în judecată pe activistul Agent Green și cer 1 milion de euro despăgubiri
”Noi, eu împreună cu Prințul Emanuel de Liechtenstein, vom intenta un proces împotriva lui Gabriel Păun și îi vom cere un milion de euro despăgubiri, bani care se vor duce la familiile care au avut oameni morți din cauza atacurilor de urși.

Mă solidarizez cu Prințul Emanuel, la fel cum toți vânătorii din România sunt solidari cu mine”, a spus Prințul Dimitrie Sturdza pentru zi-de-zi.ro.

”În vremea lui Nicolae Ceaușescu, în România erau undeva la 4.000 de urși, iar în prezent sunt undeva între 8.000 și 12.000 de urși. E adevărat, nu au fost numărați, lucru foarte greu de făcut, dar ce este sigur, este că sunt prea mulți urși.

Aici, la reședința mea de pe Valea Gurghiului, am avut un câine care a fost omorât de un urs care se tot plimba pe aici. Sunt patru urși ceva mai sus de unde stau eu și nu te mai poți plimba prin pădure. Dacă nu ai pușca la tine, nu te plimbi prin pădure deoarece e extrem de periculos.

De fiecare dată când e ucis un urs se face mare tam-tam în ziare, la televizor, dar când este omorât un om de un urs, trece așa, ca o știre banală. Urșii, pentru cei de la Agent Green, sunt mai importanți decât viețile oamenilor”

Citește mai mult pe 3dots.ro

Parteneri